Oštetio vrata stambene zgrade

Slika /2018/provala3.jpg

Policijski službenici su muškarca u vidno alkoholiziranom stanju uhitili i smjestili u posebne prostorije policije

Foto: Ilustracija

Policija je u nedjelju, 12. ožujka oko 1 sat, zaprimila prijavu o narušavanju javnog reda i mira u Buonarottijevoj od strane muškarca koji razbija ulazna vrata zgrade.
 
Po dolasku na mjesto događaja, policijski službenici utvrdili su da 27-godišnjak narušava javni red i mir te su mu izdali upozorenja i naredbe da se smiri. Nakon što je muškarac prišao službenom vozilu, nastavio je i dalje galamiti i udarati rukama po službenom vozilu, poradi čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile i uhitili muškarca.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da je muškarac pod utjecajem alkohola od 2.19 promila oštetio dvokrilna ulazna vrata stambene zgrade tako da je razbio staklo i oštetio bravu ulaznih vrata, čime je nastala materijalna šteta od nekoliko stotina eura.
 
Radi počinjenja kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, protiv 27-godišnjaka se podnosi kaznena prijava, a radi drskog ponašanja, odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija je protiv njega podnijela i optužni prijedlog nadležnom sudu.
 

Stranica