Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika PU_I/vijesti/2013/droga-heroin web.JPG

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 41-godišnjim Puljaninom, utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: PU istarska 

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske su dovršenim kriminalističkim istraživanjem  nad 41-godišnjim Puljaninom, utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su  jučer,  22. srpnja oko 10,30 sati u Ulici  Rimske Centurijacije u Puli zatekli 41-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao  7 paketića s ukupno 2,4 g opojne droge heroina.  Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, muškarac je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje.

Temeljem naloga obavljena je pretraga stana od osumnjičenog kojom je prilikom pronađeno 10,4 grama  heroina, 4,4 grama bijele praškaste materije koja nije dala nikakvu reakciju na nazočnost droge,  te će biti dostavljena na vještačenje, novčani iznos od više tisuća kuna i nekoliko stotina eura.

Protiv Puljanina se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava. 



Stranica