Osumnjičen za razbojništva

Slika PU_I/uhicenik02.jpg

Foto: Ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad  34-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela razbojništva i pokušaj prisile prema službenoj osobi. Muškarca se sumnjiči da 12. rujna oko 22,20 sati u Galižani ušao u benzinsku postaju te uz prijetnju vatrenim oružjem od 40-godišnjeg djelatnika otuđio novac.  Policijski službenici su odmah po dojavi upućeni na mjesto događaja gdje su nakon kraće potjere u neposrednoj blizini benzinske postaje uhitili muškarca. Budući je muškarac uperio pištolj prema policijskom službeniku te zaprijetio da će pucati, policijski službenici su nad njim uporabili sredstva prisile i uhitili ga.

Kriminalističkim istraživanjem policijski su službenici utvrdili osnovanu sumnju da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo razbojništva i 26. srpnja oko 18,10 sati kada je na kiosku u Ulici Mate Vlašića u Poreču, uz prijetnju vatrenim oružjem od 52-godišnje djelatnice otuđio novac.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu 13. rujna priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica