Osumnjičeni za krađe iz trgovina

Slika /2018/policija natpis5.jpg

Policijski službenici prijavili su pet osoba zbog krađa raznih predmeta iz trgovina u Rovinju i Umagu

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda, policijski službenici dovršili su dva kriminalistička istraživanja krađa iz trgovina pa je tako rovinjska policija utvrdila sumnju da su 52-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i 18-godišnjakinja počinile kazneno djelo krađe, dok je umaška policija utvrdila sumnju da su kazneno djelo krađe počinili 37-godišnjakinja i 19-godišnjak.

U subotu. 17. kolovoza u popodnevnim satima, 52-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i 18-godišnjakinja su iz trgovine u Ulici braće Božić u Rovinju otuđile razne proizvode u vrijednosti od više tisuća kuna, a prilikom krađe zatekli su ih djelatnici trgovine i zadržali do dolaska policije.

U nedjelju, 18. kolovoza u poslijepodnevnim satima, 37-godišnjakinja i 19-godišnjak su u trgovini u Kolodvorskoj ulici u Umagu otuđili razne proizvode u vrijednosti od više stotina kuna, a prilikom izlaska iz trgovine zaustavili su ih zaštitari i policijski službenici.

Oduzeti predmeti vraćeni su pravnim osobama iz Zagreba i Velike Gorice, a policija će protiv osumnjičenih osoba podnijeti kaznena prijave nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.
 

Stranica