Osumnjičeni za krađu bicikla

Slika /2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom, umaška je policija  utvrdila sumnju da je počinio četiri kaznena djela krađe te da su 33-godišnjak i 22-godišnjak počinili kazneno djelo prikrivanje.  

Foto: Ilustracija

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio četiri kaznena djela krađe te da su 33-godišnjak i 22-godišnjak počinili kazneno djelo prikrivanje. Osamnaestogodišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 11. do 18. studenoga, u dva navrata u Ulici Joakima Rakovca te u  Ulici Pozioi i Trgovačkoj ulici u Umagu, zajedno s trojicom maloljetnih hrvatskih državljana, otuđio četiri bicikla. Time su oštetili dvojicu muškaraca u dobi od 51 i 43 godine te dvije žene u dobi od  60 i 41 godinu za više tisuća kuna. Jedan otuđeni bicikl su potom 12. studenoga prodali 33-godišnjaku i 22-godišnjaku, koji su ga kupili iako su znali da je otuđen te se protiv njih zbog prikrivanja podnosi kaznena prijava.

Osumnjičeni 18-godišnjak je uz kaznenu prijavu u popodnevnim satima 28. studenoga priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Protiv trojice maloljetnika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi posebno izvješće.


Stranica