Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te sprječavanje dokazivanja

Slika PU_I/dig.vaga-pazinw.jpg

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok se 37-godišnjaka tereti za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja.

Foto: Ilustracija  

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok se 37-godišnjaka tereti za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja. Policijski službenici su 23. prosinca, u Ulici Rade Končara u Poreču, zatekli i uhitili 33-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo. Temeljem naloga nadležnog suda, obavljena je pretraga stana, u kojem nije ništa pronađeno,  s obzirom da je 37-godišnjak prije dolaska policijskih službenika sakrio više paketića  s drogom (ukupno 15 grama kokaina) i digitalnu vagu, koje je kasnije tijekom kriminalističkog istraživanja predao policijskim službenicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjak je u večernjim satima 24.  prosinca  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.



Stranica