Otkriven kradljivac kasice i automobila

Slika /2018/policijski auto marica.JPG

Osumnjičeni muškarac je jučer u večernjim satima, uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske

Foto: Ilustracija

Pazinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela teška krađa i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Muškarca se sumnjiči da je 22. studenoga oko 12.30 sati, u poslovnici pošte u Pazinu, počinio tešku krađu na osobito drzak način, iskoristivši trenutak dok je u prostoriji bio
manji broj djelatnika te je otuđio kasicu s prikupljenim donacijama. Time je nastala materijalna šteta od više stotina kuna.

Također ga se sumnjiči da je u noći sa 17. na 18. studenoga iz dvorišta u Trvižu kraj Pazina otuđio automobil Opel, pulskih registracijskih oznaka, s kojim se provozao te ga je nakon nekoliko dana ostavio parkiranog u Ulici Franjevačke stube u Pazinu.

Osumnjičeni muškarac je pod dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.
 

Stranica