Otkriven provalnik

Slika PU_I/policajac03.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Medulina utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

 Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjak s područja Medulina utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da je mladić u mjesecu travnju prošle godine u Premanturi provalio u kuću, vlasništvo 90-godišnje slovenske državljanke tako što je nasilno otvorio ulazna vrata i potom iz unutrašnjosti otuđio manji novčani iznos, te obio prozor podrumske prostorije i otuđio odvijač oštetivši vlasnicu za oko tisuću kuna.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mladić u mjesecu lipnju  u Premanturi, provalio  u garažu u sklopu kuće, vlasništvo 60-godišnjeg slovenskog državljanina, tako što je nasilno otvorio prozor i iz  unutrašnjosti otuđio 3 litre goriva  iz spremnika za gorivo kosilice, dvije plastične kante sa 5 litre goriva i 1 litrom ulja oštetivši vlasnika za oko tisuću kuna.

 Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv mladića slijedi podnošenje odgovarajućih pismena nadležnom državnom odvjetništvu  redovnim putem.



Stranica