Otkriveni kradljivci u Puli i Novigradu

Slika PU_I/policajac03.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Istraživanjem je utvrđeno kako je mladić u popodnevnim satima

 Foto: Ilustracija 

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom iz  Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe.

Provedenim istraživanjem je utvrđeno kako je mladić u popodnevnim satima  21. rujna prošle godine, iz ugostiteljskog objekta u Flanatičkoj ulici u Puli, iskoristio nepažnju djelatnice i otuđio  novčanik s novcem i osobnim dokumentima oštetivši je pritom za više od  1.000 kuna.

Zbog počinjenog kaznenog djela krađe protiv 24-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Umaška policija je provedenim kriminalističkim  istraživanjem nad 21-godišnjakom iz Umaga utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe.

Osnovano se sumnja kako  je mladić, u popodnevnim satima 15. ožujka ove godine,   iz svlačionice sportske dvorane u zoni Marketi u Novigradu, 41-godišnjaku iz jakne otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima oštetivši ga za oko 500 kuna.

Nakon dovršenog  kriminalističkog istraživanja protiv 21- godišnjaka podnesena je kaznena  prijava zbog kaznenog djela krađe redovnim putem.



Stranica