Otkriveni provalnici

Slika PU_I/provalnik.bmp

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mladića, 28-godišnjakom, 20-godišnjakom i 22-godišnjakom iz Medulina te 20-godišnjakom iz Pule, utvrdila osnove sumnje da su počinili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Foto: Ilustracija 

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mladića, 28-godišnjakom, 20-godišnjakom  i 22-godišnjakom  iz Medulina te 20-godišnjakom iz Pule,  utvrdila osnove sumnje da su počinili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Mladiće policija sumnjiči da su tijekom noći s 21. na 22. siječnja ove godine u Premanturi provalili u garažu i iz unutrašnjosti otuđili kopačicu i dvije kosilice,  oštetivši pritom 76-godišnjaka s područja Medulina za više tisuća kuna.

Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su u periodu od 19. do 22. siječnja u Premanturi  provalili u vikendicu i iz unutrašnjosti otuđili razna alkoholna pića, ručnu svjetiljku, trimer, agregat i razni alat oštetivši 69-godišnjaka iz Pule za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u poslijepodnevnim satima 25. siječnja, mladići su privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica