Otkriveni provalnici u automobile

Slika PU_I/pp pula.jpg

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakinjom iz Pule utvrdila osnove sumnje da je počinila tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, a 54-godišnjak iz Pule jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Foto: Ilustracija  

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakinjom iz Pule utvrdila osnove sumnje da je počinila tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, a  54-godišnjak iz Pule jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Naime, ženu policija sumnjiči da je 23. rujna 2012. godine u tri navrata provalila u automobile u Arsenalskoj ulcii u Puli. Provalila je u automobil Škoda Fabia, pulskih registracijskih oznaka tako što je najprije razbila staklo, a potom iz unutrašnjosti otuđila autoradio oštetivši pritom 48-godišnjaka iz Bala za nekoliko stotina kuna.

Potom je na isti način provalila u automobil Peugeot 207, slovenskih nacionalnih oznaka iz kojeg je otuđila mobitel oštetivši 22-godišnjeg slovenskog državljanina za nekoliko tisuća kuna, te u automobil Hyundai Accent, pulskih registracijskih oznaka  iz kojeg je otuđila autoradio oštetivši 60-godišnjaka s područja Marčane za nekoliko tisuća kuna.

Muškarca policija sumnjiči da je u popodnevnim satima 6. siječnja 2012. godine u Rovinjskoj ulici u Puli provalio u automobil Citroen Berlingo, pulskih registracijskih oznaka, te iz unutrašnjosti otuđio mobitel i dvije torbice oštetivši 41-godišnjakinju iz Pule za zasad neutvrđeni iznos novca.

 Protiv žene i muškarca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava redovnim putem.



Stranica