Ozlijeđeni prilikom razbojništva

Slika PU_I///očevid.jpg

Sinoć oko 23,50 sati, na benzinskoj postaji u Vodnjanu, u Istarskoj ulici, dogodilo se razbojništvo u kojem je ozlijeđen 27-godišnji djelatnik benzinske i 26-godišnji muškarac, kojeg se sumnjiči da je počinio razbojništvo.

Foto: Ilustracija

Sinoć  oko 23,50 sati, na benzinskoj postaji u Vodnjanu, u Istarskoj ulici, dogodilo se razbojništvo u kojem  je  ozlijeđen  27-godišnji djelatnik benzinske i  26-godišnji muškarac, kojeg se sumnjiči da je počinio razbojništvo.

Muškarca se sumnjiči da je  maskiran  ušao u  benzinsku postaju te od  djelatnika uz prijetnju razbijenom bocom zatražio novac. Nakon što mu je djelatnik predao novac, osumnjičeni ga je lakše ozlijedio te se uputio prema izlazu. U tom je trenutku u benzinsku postaju ušao policijski službenik. Tijekom uhićenja došlo je do ranjavanja osumnjičenog,  koji je prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je zadržan na liječenju.

Očevidom na mjestu događaja rukovodio je nadležni državni odvjetnik. Kriminalističko istraživanje  je u tijeku, dok će stručni tim Ravnateljstva policije tijekom dana utvrditi sve okolnosti događaja.



Stranica