Ozlijeđeni u sudaru automobila i kamiona

Slika PU_I/policija natpis3.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer 29. kolovoza oko 7 sati na području Poreča jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija  

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer 29. kolovoza oko 7 sati na području Poreča jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak s područja Višnjana upravljao pod utjecajem alkohola od 0,34 g/kg automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka kolnikom porečke obilaznice iz smjera kružnog toka u mjestu Vranići prema mjestu Antonci. U jednom trenutku, vozač automobila se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je automobilom prešao na suprotnu stranu kolnika , te se frontalno  sudario s  kamionom, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak s područja Brdovca.

U nesreći je vozač kamiona lakše, a vozač automobila teže ozlijeđen zbog čega je zadržan u OB Pula te se protiv njega podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica