Pod utjecajem alkohola i upravljajući pod zabranom prouzročio prometnu nesreću, te pobjegao sa mjesta nesreće

Slika /2018/policija natpis4.JPG

Policijski službenici ubrzo su zaustavili vozača koji je smješten u prostorije za zadržavanje

Foto: Ilustracija

Umaška policija je jučer, 24. prosinca oko 12,15 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Ulici Joakima Rakovca u kojoj je sudjelovalo vozilo BMW pulskih registracijskih oznaka, a čiji se vozač, nakon što je prouzročio nesreću, udaljio sa mjesta prometne nesreće bez da je ostavio podatke o sebi i vozilu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su oko 17 sati u Ulici poduzetnika u Umagu zaustavili BMW pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjek za kojeg su utvrdili da je prethodno sudjelovao u prometnoj nesreći. Vozač je alkotestiran, te je utvrđeno kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 0,74 promila za vrijeme dok mu je na snazi izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Kako je postojala bojazan da će muškarac nastaviti s činjenjem prekršaja, 38-godišnjak je priveden i smješten u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a biti će prekršajno prijavljen zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica