Pod utjecajem alkohola udario u automobil ispred sebe pa pobjegao

Slika /1policija natpis.jpg

Policija ubrzo pronašla muškarca koji je pod utjecajem alkohola prouzročio prometnu nesreću pa pobjegao

Foto: Ilustracija
 
Jučer se oko 19.15 sati u Bujama dogodila prometna nesreća, kada je 34-godišnji talijanski državljanin upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, iz smjera Gospodarske ulice prema centru grada. Vozač je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom automobila udario u automobil, slovenske registracijske oznake, kojim je ispred njega upravljala 32-godišnja slovenska državljanka, a koja se zaustavila zbog crvenog svjetla na semaforu.
 
Nakon što je prouzročio prometnu nesreću u kojoj je nastala materijalna šteta, talijanski državljanin se udaljio bez da je razmijenio podatke s drugim sudionikom u prometu.
 
Policijski službenici su ubrzo, nedaleko mjesta nesreće, pronašli muškarca te je kontrolom utvrđeno da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1.76 promila. 
 
Do prestanka djelovanja opojnog sredstva vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Priopćenja