Podjela nagrada savjesnim vozačima

  • Slika /2019/dan ljubaznosti1.JPG
  • Slika
  • Slika

Danas su uručene nagrade savijesnim vozačima koji su na pješačkim prijelazima propuštali pješake

Foto: PU istarska

U cilju povećanja sigurnosti pješaka u prometu, Postaja prometne policije Pula-Pola, Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule i Autoklub Pula-Rovinj 17. lipnja organizirali su Dan ljubaznosti u prometu. Nakon provedene akcije, odabrano je 15 savjesnih vozača, koji su se zaustavili ispred pješačkog prijelaza i propustili pješake te su im danas u prostorijama Turističke zajednice grada Pula uručene prigodne nagrade.

Savjesnim vozačima nagrade su uručili pomoćnik načelnika Postaje prometne policije Pula-Pola za preventivu cestovnog prometa Mario Novački, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj i tajnik Autokluba Pula-Rovinj Marčelo Mohorović.

Policijska uprava istarska čestita nagrađenim vozačima i još jednom zahvaljuje sudionicima u prometu, koji su podržali ovu preventivnu akciju. Pozivamo građane i turiste da kulturno i ljubazno ponašanje u prometu postane dio naše svakodnevnice,  a sve kako bi se povećao osjećaj sigurnosti na pulskim prometnicama, odnosno kako bi se svi osjećali sigurnije i ugodnije u gradu u kojem živimo
 

Stranica