Pokušaj razbojništva u mjenjačnici

Slika PU_I/rovinj.JPG

Istarska policija traga za dvojicom razbojnika koji su u petak oko 19,20 sati pokušali počiniti razbojništvo u mjenjačnici u Rovinju, pri čemu je lakše ozlijeđena 54-godišnja djelatnica. Obavljenim očevidom utvrđeno je kako su dvije maskirane osobe ušle u mjenjačnicu u Ulici Carrera

 Foto: Ilustracija 

Istarska policija traga za dvojicom razbojnika koji su u petak oko 19,20 sati  pokušali počiniti razbojništvo  u mjenjačnici u Rovinju, pri čemu je lakše ozlijeđena  54-godišnja  djelatnica.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako su dvije maskirane osobe ušle u mjenjačnicu u Ulici Carrera i  uputili se iza pulta, gdje se nalazila 54-godišnja djelatnica. Jedan od razbojnika fizički je napao 54-godišnjakinju i pritom je lakše ozlijedio. Budući da je u tom trenutku u mjenjačnicu ušla prolaznica, muškarci su se udaljili ništa ne otuđivši.

Policija intenzivno traga za mlađim muškim osobama, visine od oko 170 cm, od kojih je jedan bio odjeven u bijelu majicu i crne hlače, a drugi je bio odjeven u tamnije hlače i tamniju jaknu.

Molimo sve građane koji su u blizini mjesta događaja primijetili sumnjive osobe ili vozila ili imaju druga korisna saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj postaji Rovinj, na broj  telefona 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.



Stranica