Policija ga prijavila za četiri kaznena djela

Slika /2018/provala2.jpg

Policijski službenici priveli su u pritvorsku jedinicu muškarca osumnjičenog za dvije krađe i dvije provale 

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela krađe i dva kaznena djela teške krađe.

Policija sumnjiči muškarca da je u razdoblju od kraja ožujka do sredine lipnja provalio u atelje u prizemlju kuće u Carlijevoj ulici u Puli, iz kojeg je otuđio aparat za varenje, brusilice i druge razne alate, dok je iz stana na katu kuće otuđio perilicu rublja, radijatore, samostrel i druge predmete. Time je 43-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna. U istoj ulici osumnjičeni je početkom lipnja s balkona stana u vlasništvu 39-godišnjaka otuđio usisivač, čime je vlasnika oštetio za više stotina kuna.

Druga teška krađa koju je osumnjičeni počinio dogodila se u Ulici Munida u Medulinu, također početkom lipnja, kada je 39-godišnjak provalio u kuću i otuđio dva televizora, bicikl i druge predmete, čime je 59-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

Još jednu krađu osumnjičeni je počinio krajem svibnja, kada je iz stana u Cankarovoj ulici u Puli otuđio usisivač, razne alate i druge predmete, čime je 56-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.  
 

Stranica