Policija traga za odbjeglim vozačem

Slika PU_I/vijesti/2013/policijski auti.bmp

Policija traga za nepoznatim vozačem, koji je u utorak, 17. prosinca oko 14,30 sati u Puli prouzročio prometnu nesreću, te se udaljio.

Foto: Ilustracija  

Policija traga za nepoznatim vozačem,  koji je u utorak, 17. prosinca oko 14,30 sati u Puli prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, te se udaljio.

Naime, nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao automobilom Peugeot 207, nepoznatih registracijskih oznaka, crvene boje kolnikom Ceste prekomorskih brigada. Nedaleko raskrižja s Putom za Livadine, vozač je započeo nepropisno pretjecati automobil Renault, pulskih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 52-godišnjak iz Medulina. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišlo drugo vozilo, pri čemu je  nepoznati vozač ušao u tzv. škare, te skrenuo na desnu  prometnu traku gdje je bočnim dijelom udario u prednji dio Renaulta. Od siline udara, Renault se zarotirao na kolniku, a nepoznati se vozač se bez zaustavljanja udaljio.

U cilju utvrđivanja okolnosti nesreće, kao i pronalaska odbjeglog vozača, policija poziva građane, ukoliko imaju saznanja o događaju da informacije dostave Postaji prometne policije Pula  na broj telefona 538- 739 ili 192, a informacije mogu dostaviti i na e-mail adresu: istarska@policija.hr.



Stranica