Policija traga za razbojnikom

Slika PU_I/policajac i veza u vozilu.jpg

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je u petak oko 19,15 sati ušao u trgovinu koja se bavi otkupom zlata i srebra u Ulici Starih statuta u Puli te je uz prijetnju pištoljem od 37-godišnje djelatnice iz Slavonskog Broda zatražio novac i zlato.

Foto: PU istarska  

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je u petak oko 19,15 sati ušao u trgovinu koja se bavi otkupom zlata i srebra u Ulici Starih statuta u Puli te je uz prijetnju pištoljem od 37-godišnje djelatnice iz Slavonskog Broda zatražio novac i zlato. Nakon što mu je žena predala traženo, maskirani se počinitelj udaljio iz trgovine.

Policija traga za muškarcem krupnije građe, u dobi od oko 50 godina, visine oko 175 centimetara, koji je u trenutku počinjenja kaznenog djela bio odjeven u crne hlače, plavu šuškavu jaknu, a na nogama je imao bijele tenisice.

Molimo sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju, odnosno o mogućem počinitelju, da se jave u prostorije Policijske postaje Pula, na broj telefona 052/532 628 ili 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila istarska@policija.hr.



Stranica