Policija traga za vozačem koji je napustio mjesto nesreće

Slika /2018/policajac i veza.jpg

Policija traga za vozačem motocikla koji je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom te se udaljio s mjesta događaja, bez da je razmijenio podatke s oštećenim vozačem automobila

Foto: Ilustracija

Nepoznati vozač je 23. kolovoza oko 16.15 sati upravljao nepoznatim motociklom sive ili srebrne boje kolnikom Ceste Prekomorskih brigada. Dolaskom do Ulice Rimske centurijacije započeo je vršiti nepoznatu radnju vozilom, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti na siguran način bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili tuđu imovinu te je bočnim lijevim dijelom motocikla naletio na bočni desni dio osobnog automobila Volkswagen, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 21-godišnjak. U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta, a nepoznati vozač udaljio se s mjesta događaja, a da prethodno s oštećenim nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima.

Policija traga za nepoznatim vozačem te poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola, Tršćanska 36 osobno ili pozivom na broj 192, a informacije mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu pprp.pula@mup.hr.
 
 
 

Stranica