Policija traži svjedoke prometne nesreće

Slika /2018/prometna nesreća5.jpg

Policija utvrđuje okolnosti prometne nesreće, koja se dogodila u subotu na raskrižju Rakovčeve i Zagrebačke ulice u Puli

Foto: Ilustracija

Policijski službenici utvrđuju okolnosti nesreće koja se dogodila u subotu, 8. svibnja oko 17.40 sati, na raskrižju Zagrebačke i Rakovčeve ulice u Puli.

U nesreći su sudjelovali vozilo VW Up, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Rakovčeve ulice upravljao 19-godišnjak i automobil VW Caddy, njemačke registarske oznake, kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao 24-godišnji njemački državljani. Oba vozila ušla su u raskrižje dok im je na semaforu bilo uključeno zasad neutvrđeno svjetlo te su se sudarili. U nesreći nije nitko ozlijeđen te je nastala samo materijalna šteta.

Budući da zasad nije utvrđeno koje vozilo je ušlo u raskrižje u vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, policija poziva svjedoke događaja i osobe koje mogu dati korisne informacije vezano za opisanu prometnu nesreću da se osobno jave u Postaju prometne policije Pula-Pola, u Puli, Tršćanska 36 ili na brojeve telefona 052/538-739 ili 192, kako bi se utvrdile sve okolnosti dinamike nastanka prometne nesreće. Korisne informacije građani mogu dojaviti i putem e-maila istarska@policija.hr.
 

Stranica