Policija traži svjedoke prometne nesreće

Slika /2022/policija rotacija.jpg

Kako bi se utvrdile okolnosti nastanka prometne nesreće policija poziva svjedoke događaja

Foto: Ilustracija
 
Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 30. svibnja oko 10,15 sati na raskrižju Ulice Županije Somogy i Vukovarske ulice u Poreču,  a u kojoj je nastala materijalna šteta.
 
U nesreći su sudjelovali automobil BMW, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Ulice Županije Somogy upravljao 47-godišnjak i automobil Citroen, zadarske registracijske oznake, kojim je kolnikom Vukovarske ulice upravljao 66-godišnjak. Oba automobila ušla su u raskrižje dok im je na semaforu bilo uključeno zasad neutvrđeno svjetlo te su se sudarili. U nesreći nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Budući da zasad nije utvrđeno koje vozilo je ušlo u raskrižje u vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, policija poziva svjedoke događaja i osobe koje mogu dati korisne informacije vezano za opisanu prometnu nesreću da se osobno jave u Policijsku postaju Poreč-Parenzo, Gimnastička 2 ili na brojeve telefona 052/533-039 ili 192, kako bi se utvrdile sve okolnosti dinamike nastanka prometne nesreće. Korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr.

Stranica