Policijski službenici započeli s tečajem engleskog jezika

Slika PU_I/vijesti/2013/tečaj engleskog.jpg

Policijska uprava istarska prošle je godine, u suradnji s lokalnom zajednicom, započela s projektom ''Sigurnost u turistčkoj sezoni'', kojem je cilj poboljšati kvalitetu komunikacije s turistima.

Foto: PU istarska

Policijska uprava istarska prošle je godine, u suradnji s lokalnom zajednicom, započela s projektom ''Sigurnost u turistčkoj sezoni'', kojem je cilj poboljšati kvalitetu komunikacije s turistima. Konkretno, radi se o tečaju engleskog jezika, koji se uz potporu Turističke zajednice Istarske županije, provodi i ove godine pa je tako već jučer 12 policijskih službenika započelo s usavršavanjem znanja stranog jezika.

Tečaj se održava u prostorijama policijske uprave u organizaciji Škole stranih jezika ''Triangolo'' iz Pule, a provodi se s ciljem usavršavanja znanja stranog jezika policajaca koji tijekom obavljanja svojih redovnih zadaća neposredno dolaze u kontakt s turistima. Budući je tijekom prošle godine, svoj boravak na području Istarske županije prijavilo 3 106 848 stranaca, tečaj stranog jezika svakako će doprinijeti boljoj komunikaciji policije i stranih gostiju, od kojih će velik broj i ove godine kao svoju turističku destinaciju odabrati Istru.



Stranica