Potukli se tijekom izvođenja radova

Slika /2018/nož.JPG

Jedan je muškarac kazneno prijavljen, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja

Foto: Ilustracija

Pulska policija zaprimila je prijavu sukoba između četiri državljana Srbije u kojoj je dvoje muškaraca zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Naime, prema zasad prikupljenim saznanjima, 29. siječnja oko 10 sati, tijekom izvođenja građevinskih radova u Ližnjanu, a poradi ranije nastalog oštećenja na službenom vozilu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između radnika, 34-godišnjaka i 30-godišnjaka s jedne strane te 28-godišnjaka i 25-godišnjaka s druge strane.

Nakon što su 34-godišnjak i 30-godišnjak započeli fizički napad, 30-godišnjak je prvo koristeći sprej sa nadražujućom tvari pošpricao drugu dvojicu muškaraca, a potom je nožem ozlijedio 28-godišnjaka u predjelu ruke. Nakon što su 28-godišnjak i 25-godišnjak pobjegli u obližnju šumu, osumnjičeni je trčao za njima i prijetio im ubojstvom. 

U pulskoj bolnici je dvojici ozlijeđenih muškaraca pružena pomoć te je utvrđeno kako su lakše ozlijeđeni. Policijski službenici su istoga dana uhitili 30-godišnjaka te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.
 

Priopćenja