Poziv budućim policajcima i policajkama: dođite i izvježbajte poligon

Slika /2022/natječaj.jpg

U petak, 1. srpnja od 10 do 12 sati, u Osnovnoj školi – Scuola elementare ''Giuseppina Martinuzzi'' u Puli građani mogu isprobati i izvježbati poligon za prijam na Policijsku akademiju

Foto: Ilustracija

Kako bi se kandidati što bolje pripremili za testiranje motoričkih sposobnosti koje će morati uspješno proći da bi se upisali na školovanje za zanimanje policajac/policajka, u petak će svi zainteresirani moći isprobati i izvježbati poligon za prijam na policijsko školovanje.

Naime, policijski službenici će 1. srpnja od 10 do 12 sati u Osnovnoj škola – Scuola elementare ''Giuseppina Martinuzzi'' u Puli postaviti poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj kao nastavak aktivnosti Dana otvorenih vrata Policijske uprave istarske.





Budući da će se prvi krug testiranja kandidata s područja Istarske županije, kao i kandidata s Primorsko-goranske županije, održati već 11. srpnja u Fažani, pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje motoričke sposobnosti. Svi zainteresirani mogu provjeriti prolaze li već sada poligon u zadanom roku, a ukoliko ne prolaze, mogu ga izvježbati u petak.

Dođite i povećajte svoju šansu za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka!



 

Stranica