Predavanje polaznicima auto škole

Slika PU_I/vijesti/2016/prometna edukacija u Labinu - kopija.JPG

Labinska je policija nastavila provoditi preventivne aktivnosti u cilju povećanja sigurnosti prometa na cestama pa je tako jučer, 10. veljače, u prostorijama auto škole Pučkog otvorenog učilišta Labin, održano predavanje polaznicima auto škole.

Foto: PU istarska 

Labinska je policija nastavila provoditi preventivne aktivnosti u cilju povećanja sigurnosti prometa na cestama pa je tako jučer, 10. veljače,  u prostorijama auto škole Pučkog otvorenog učilišta Labin, održano predavanje polaznicima auto škole. Policijska službenica za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Radmila Pekas upoznala je polaznike autoškole s opasnostima koje prijete na cesti, obvezama vozača prilikom upravljanja vozilom, načinom upravljanja vozilom te najčešćim greškama zbog kojih se događaju prometne nesreće. Također je bilo riječi i o utjecaju alkohola na vožnju pa su polaznici auto škole mogli isprobati i pijane naočale te se i sami uvjeriti kako i male količine alkohola štetno utječu na njihov organizam i percepciju. Polaznici škole pogledali su i  prigodnu prezentaciju, odnosno kratke filmove o sigurnosti prometa.

Policijski službenici nastavit će s provođenjem preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve u cilju povećanja sigurnosti u cestovnom prometu.

Veća fotografija



Stranica