Predstavnici Grada Poreča i susjednih općina posjetili PP Poreč

Slika PU_I/vijesti/2014/poreč sastanak.JPG

U povodu dana sv. Mihovila, zaštitnika policije, koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Edi Štifanić zajedno sa zamjenikom Lorisom Peršurićem i dopredsjednikom gradskog vijeća Mariom Ritošom posjetio je načelnika Policijske postaje Poreč Ivicu Kešinovića i čestitao mu, kao i svim njegovim suradnicima, nadolazeći blagdan.

Foto: Grad Poreč                                            

U povodu dana sv. Mihovila, zaštitnika policije, koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Edi Štifanić zajedno sa  zamjenikom Lorisom Peršurićemi dopredsjednikom  gradskog vijeća Mariom Ritošom posjetio je načelnika Policijske postaje Poreč  Ivicu Kešinovićai čestitao mu, kao i svim njegovim suradnicima,  nadolazeći blagdan.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici susjednih općina Vrsar načelnik Franko Štifanić, Funatne načelnik Mladen Grgeta, predsjednik općinskog vijeća općine Tar-Vabriga Mladen Vojinović, te zamjenik načelnika Javne vatrogasne postrojbe Poreč Damir Matošević.

g. Kešinović se zahvalio gradonačelnicima i načelnicima na suradnji i pomoći tijekom turističke sezone, te posebno istaknuo pomoć  koju su pružili zajedno  sa turističkim zajednicama u projektu „Policajci na biciklima“ koji je ove godine prvi put zaživio u Poreču i susjednim priobalnim općinama.

-Zahvaljujem se na suradnji i pomoći policiji u rješavanju problema i zadaća, sve u cilju pružanja građanima i gostima što boljeg i kvalitetnijeg života na sveukupno zadovoljstvo, rekao je Kešinović.

Gradonačelnik  Edi Štifanić zahvalio se na suradnji u sezoni koja je u turističkim središtima poput ovih vrijeme kada ima najviše posla, te istaknuo kako su ove godine surađivali s policijom i na nekoliko zajedničkih akcija s komunalnim redarstvom i carinom. Svi sudionici dogovorili su  da će koordinacijske  sastanke održavati tijekom godine, a posebno prije sezone  kako bi se zajedno dogovorili o specifičnim potrebama Grada, općina i njihovih stanovnika.



Stranica