Preprodavali i davali na konzumiranje drogu

Slika PU_I/policija natpis i grb.jpg

Umaška je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakinjom i 24-godišnjakom utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo omogućavanje trošenja droga te da su 28-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: Ilustracija  

Umaška je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakinjom i   24-godišnjakom utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo omogućavanje trošenja droga te da su 28-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Temeljem prikupljenih saznanja da se u šatoru autokampa na području Brtonigle prodaje i daje na konzumiranje droga, policijski službenici su uhitili trojicu mladića i djevojku. Nakon ishodovanog  naloga nadležnog suda obavljena je  pretragai šatora u kojem je pronađeno 1,42 grama droge marihuane te precizna digitalna vaga. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjakinja i 24-godišnjak u više navrata kupovali drogu od 28-godišnjaka i 23-godišnjaka koju su potom davali na konzumiranje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, svih je četvero uz kaznenu prijavu u večernjim satima 20. srpnja privedeno  u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica