Preuzmite redni broj za šaltere putem pametnog telefona

Slika /2021/redomat1.jpg

Od početka ove godine građani se više ne trebaju naručivati za rješavanje upravnih poslova i poslova sa strancima, već mogu u redovno radno vrijeme pristupiti u službene prostorije Policijske uprave istarske i policijskih postaja

Foto: Ilustracija

U sjedištu policijske uprave u Puli u primjeni je e-redomat za izdavanje brojeva građana. Građani svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova ili putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr.  

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada Vama to najbolje odgovara.

Osim što putem aplikacije mogu odabrati termin dolaska nekoliko dana unaprijed, od danas građani mogu preuzeti redni broj za red čekanja na taj dan u trenutnom redu.

Molimo korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da se termin otkaže kroz aplikaciju.
 

Stranica