Prijavite se na 3. Memorijal Ivana Todorića

Slika /2023/Memorijal_logo-23.png

Za rane prijave do 31. srpnja startnina je 10 eura, a za kasne prijave 15 eura ili više

Foto: Ilustracija

Humanitarna utrka 3. Memorijal Ivana Todorića održat će se 30. rujna 2023. godine u 10 sati sa startom i ciljem u bivšem policijskom kampu u Valbandonu, odakle će se trkači uputiti uz more prema štinjanskim tvrđavama. Sudionici mogu birati između dvije staze: glavne utrke od 11.300 metara ili rekreativne utrke od 2.209 metara, a natjecat će se u kategoriji građana i kategoriji policije.

Podsjećamo sve trkače da za rane prijave do 31. srpnja startnina iznosi 10 eura, a za kasne prijave 15 eura ili više. Startnina se uplaćuje na račun Zaklade policijske solidarnosti IBAN HR0723900011100332922, kao svrha uplate navodi se 3. Memorijal Ivana Todorića i ime natjecatelja.

Prijave na utrku zaprimaju se putem poveznice: 3. MEMORIJAL IVANA TODORIĆA  najkasnije do 26. rujna. Aktivni i umirovljeni djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova prilikom prijave kao klub navode MUP i ustrojstvenu jedinicu /umirovljeni.

Više informacija o utrci može se pronaći u raspisu utrke (raspis na engleskom jeziku), a ovim putem pozivamo sve trkače i one koji žele prošetati ili potrčati kraćom stazom da se uključe u ovu humanitarnu akciju i da svi zajedno odamo počast jednom poštenom i izuzetnom policajcu, dobrom čovjeku, koji je prerano napustio svoju obitelj, prijatelje i kolege. Obujmo tenisice i potrčimo za Ivana!

Stranica