Prijavljen zbog pokušaja razbojništva i provale

Slika /2020/1policija natpis6.jpg

Policijski službenici pronašli su muškarca kojeg se tražilo zbog pokušaja razbojništva te su utvrdili da je počinio još jedno kazneno djelo

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela razbojništvo u pokušaju i teška krađa.
 
Osumnjičenog se tereti da je 29. siječnja oko 19.45 sati u Istarskoj ulici u Puli fizički nasrnuo na 26-godišnjaka, udario ga i tražio od njega novac. Oštećeni je uspio pobjeći i zatražiti pomoć u jednom objektu, a počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru.
 
Policijski službenici pronašli su i uhitili 25-godišnjaka 2. veljače, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su kako je prije dvije godine počinio i jedno kazneno djelo teške krađe. U Flaciusovoj ulici  23. veljače 2020. godine nasilno je ušao u skladište ugostiteljskog objekta te je otuđio razna pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna.
 
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 2. veljače u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinici Policijske uprave istarske.

Stranica