Prijavljen zbog prijetnje i prodaje droge

Slika PU_I/vijesti/2014/droga labin.jpg

Foto: PU istarska

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 31-godišnji hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, omogućavanje trošenja droga i prijetnja.

Naime, 3. prosinca oko 12.15 sati, policijski službenici su u Ulici Prilaz Vetva u Labinu, zatekli 31-godišnjaka kako predaje 2.7 grama marihuane 33-godišnjaku. Zbog sumnje da se 31-godišnjak bavi prodajom droge, policijski službenici su obavili pretrage doma, prijevoznih sredstava i mobitela te su prilikom pretrage doma pronašli još 478 grama marihuane i sjemenki canabisa, a utvrđeno je da je, osim što je prodavao marihuanu, 31-godišnjak drogu i davao na uživanje osobama s područja Labina.

Tijekom kriminalističkog postupanja, osumnjičeni je prijetio smrću jednom policijskom službeniku, dok je u odnosu na jednog rukovoditelja policije počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno vrijeđao je i omalovažavao djelatnicu policije. Zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, osumnjičeni je 4. prosinca priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se radi počinjenog prekršaja, protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica