Prijavljen zbog provale u pekaru

Slika PU_I/vijesti/2017/privođenje.JPG

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Muškarca se sumnjiči da je 23. studenoga tijekom noći, u Trgovačkoj ulici u Umagu, provalio u pekaru i otuđio novac, čime je 46-godišnjeg vlasnika oštetio za više stotina kuna. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 17. prosinca tijekom noći, 34-godišnjak je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Osim za kazneno djelo, policija će 34-godišnjaka prijaviti i za počinjenje prekršaja. Naime, policijski službenici su osumnjičenog zatekli 16. prosinca oko 00.40 sati, u Tomasinijevoj ulici u Puli, a s obzirom da kod sebe nije imao osobne isprave, policijskim službenicima se lažno predstavio te im je pokušao pobjeći. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, protiv 34-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  



Stranica