Prijavljen zbog više kaznenih djela

Slika /2018/arena i policija.jpg

Policija je utvrdila sumnju da je 39-godišnjak počinio pet kaznenih djela na području Pule.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela krivotvorenje isprava, kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, tešku krađu i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 2. prosinca obavili pretragu automobila Audi A4 te su pronašli vrećice s ukupno 46.5 grama marihuane, 0.6 grama amfetamina i 29 komada tableta ecstasy. U nastavku kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako je muškarac tijekom svibnja postavio nepripadajuće registarske oznake na spomenuti Audi A4, kao i na automobil Opel Tigra te je takva vozila koristio u prometu.

Također je utvrđena sumnja kako je 39-godišnjak u noći s 11. na 12. srpnja, u Koparskoj ulici u Puli, provalio u kozmetički salon i otuđio novac, razne kozmetičke uređaje i materijale, čime je 28-godišnjakinju i 34-godišnjakinju oštetio za nekoliko tisuća kuna. Muškarca se sumnjiči i za kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, odnosno tereti ga se da je 24. studenoga u ranim jutarnjim satima, s parkirališta na Trgu kralja Tomislava, uzeo automobil  Fiat Uno, u vlasništvu 35-godišnjakinje te ga je odvezao na drugu lokaciju.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.
 


Stranica