Prijavljena zbog napada na policijske službenike

Slika PU_I/nasilnik_udara_sakom.jpg

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 24-godišnjakinja iz Banjola počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Foto: Ilustracija 

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 24-godišnjakinja iz Banjola počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Postupajući po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, policijski službenici uputili su se u ponedjeljak oko 19,20 sati u Ulicu Veruda u Puli te su utvrdili kako je 23-godišnji Puljanin narušavao javni red i mir na naročito drzak način. Naime, on je na sav glas vikao i vrijeđao svoju 24-godišnju djevojku te ju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i više puta udario u vjetrobransko staklo automobila marke Renault Laguna, pulskih registarskih oznaka, vlasništvo 55-godišnjakinje iz Pule. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, mladić je uhićen i priveden u prostorije policijske postaje te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Puli. Budući je i oštetio vjetrobransko staklo Renaulta, radi počinjenja kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari, u svezi događaja slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. 

Tijekom policijskog postupanja, 24-godišnjakinja je počela vrijeđati policijsku službenicu, a kada joj je priopćeno da je uhićena, djevojka ju je fizički napala, a  prilikom smještaja u policijsko vozilo je ugrizla policijskog službenika za ruku.

Budući je provedenim istraživanjem utvrđeno kako je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu,  protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku.



Stranica