Prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Slika /2018/marihuana u teglama.JPG

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca u dobi od 23 i 22 godine, pulska je policija  utvrdila sumnju da su  počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.  

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 23-godišnjak i 22-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok se 22-godišnjaka sumnjiči da je počinio i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Naime, policijski službenici su 5. siječnja oko 22.30 sati u Tartinijevoj ulici zatekli 22-godišnjaka i 23-godišnjaka, koji je kod sebe imao granu s lišćem i cvjetovima indijske konoplje težine 23.8 grama. Utvrđeno je da su dvojica mladića u stanu u Puli zajedno posadili stabljiku indijske konoplje visine 55 centimetara, a prilikom pretrage stana pronađeno je još 168 grama marihuane te kutijica sa sjemenkama indijske konoplje. Pronađeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.


Stranica