Prijavljeni zbog prijetnji smrću

Slika PU_I/vijesti/2013/policijski auti.bmp

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 28-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje.

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 28-godišnjakom  iz Umaga zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje.

Naime, 19. kolovoza oko 00.30 sati, u ugostiteljskom objektu u naselju Bašanija, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, kada je 22-godišnjak s područja Umaga odgurnuo 31-godišnjakinju, koja je  pritom pala na pod. Jedan od muškaraca koji je bio s 31-godišnjakinjom u društvu, 39-godišnjak iz Umaga, udario je 22-godišnjaka, koji je potom pobjegao iz objekta. Za njim su ubrzo krenuli 39-godišnjak, 31-godišnjakinja i 28-godišnjak iz Umaga te su došli do njegove kuće, gdje su muškarci prijetili smrću 22-godišnjaku i njegovim roditeljima, a pokušali su i nasilno ući u njihovu kuću. Zbog zadobivenih ozljeda, 22-godišnjak i 31-godišnjakinja su zatražili liječničku pomoć te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo, protiv 39-godišnjaka i 28-godišnjaka se podnosi prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih i 22-godišnjaka, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica