Prijavljeni zbog prometnih prekršaja

Slika /2019/policija mračna2.jpg

Pedesetogodišnjem muškarcu je zbog prometnih prekršaja izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 dana

Foto: Ilustracija

Bujska policija je 4. ožujka oko 17.30 sati u Livadama uhitila 24-godišnjaka koji je prouzročio prometnu nesreću i udaljio se s mjesta nesreće.

Naime, nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao automobilom Peugeot, riječke registarske oznake, iz smjera Gradinja u smjeru kružnog toka Livade, gdje je zbog neprilagođene brzine izgubio  nadzor nad automobilom i udario u metalni stup. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozač je  napustio mjesto nesreće, no policijski službenici ubrzo su ga pronašli. Vozač je odbio alkotestiranje, a provedenim nadzorom utvrđeno je da upravljao automobilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i dok mu je  istekla važnost prometna dozvola. Zbog prometnih prekršaja muškarac će tijekom današnjeg dana biti doveden na nadležni sud.

Policijski službenici Policijske postaje Pula su 5. ožujka oko 0.50 sati u Ulici Stoja u Puli uhitili 50-godišnjaka koji je upravljao automobilom VW, njemačke registracijske oznake, pod utjecajem alkohola od 1.27 promila i za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Muškarac će zbog prometnih prekršaja tijekom današnjeg dana biti doveden na nadležni prekršajni sud.

Muškarcu je zbog prometnih prekršaja izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 dana.

Stranica