Prijenosni šalter za upravne poslove na Verudi i Vidikovcu

Slika PU_I/vijesti/2015/prijenosni šalter.JPG

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna boraviti u Puli. Naime, u srijedu, 15. srpnja od 9 do 14 sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u prostorijama mjesnog odbora Veruda, Banovčeva 4 i 6. Dok će u petak 17. srpnja u istom vremenu, prijenosni šalter biti smješten u uredu mjesnog odbora Vidikovac, Voltićeva 1.

Foto: Ilustracija 

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna biti u Puli. Naime, u srijedu, 15. srpnja  od 9  do 14  sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u  prostorijama mjesnog odbora Veruda, Banovčeva 4 i 6. Dok će u petak 17. srpnja u istom vremenu, prijenosni šalter biti smješten u uredu mjesnog odbora Vidikovac, Voltićeva 1.

Pozivamo građane da iskoriste boravak prijenosnog šaltera za upravne poslove u Puli te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti. 



Stranica