Prijenosni šalter za upravne poslove u Fažani i Medulinu

Slika PU_I/vijesti/2015/šalter2.JPG

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna boravit na području Fažane i Medulina.

Foto: Ilustracija

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna boravit  na području Fažane i Medulina. Naime, u 14. i 15. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u prostorijama Multimedijalnog centra u Fažani, 43. Istarske divizije 8.

Nakon toga, prijenosni šalter se seli na područje Medulina pa će 16. i 17. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, biti smješten u uredu Policijske postaje Pula u Medulinu (placa), Centar 58.

Pozivamo građane da iskoriste boravak prijenosnog šaltera za upravne poslove na području Fažane i Medulina te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti. 



Stranica