Prijenosni šalter za upravne poslove u Ližnjanu i Barbanu

Slika PU_I/vijesti/2015/prijenosni šalter.JPG

Foto: Ilustracija

Kao što je i najavljeno, prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog tjedna boravi na području Ližnjana. S obzirom na velik interes i broj građana koji na području Ližnjana trebaju ishodovati nove isprave, rad prijenosnog šaltera u prostorijama Općine biti će produžen pa će tako mještani moći i slijedeći tjedan, od 16. do 19. veljače, od 9.30 do 14.30 sati, ishodovati potrebne dokumente.

Nakon toga, mogućnost rješavanja upravnih poslova putem prijenosnog šaltera za upravne poslove moći će iskoristiti i mještani Barbana pa će tako 26. veljače od 9.30 do 14.30 sati, rad prijenosnog šaltera za upravne poslove biti osiguran u prostorijama zgrade Turističke zajednice Općine Barban.

Pozivamo građane da iskoriste boravak prijenosnog šaltera na njihovom području te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti. 



Stranica