Prijetili smrću žrtvi kaznenog djela

Slika /2018/policija natpis.JPG

Pulska je policija okončala kriminalističko istraživanje dva slučaja napada na građane te je podnijela prijave protiv svih osoba koje su na bilo koji način sudjelovale u počinjenju kaznenih djela

Foto: Ilustracija

U nastavku kriminalističkog istraživanja napada na 20-godišnjaka u ugostiteljskom objektu na pulskoj rivi, policijski službenici utvrdili su kako su 33-godišnji hrvatski državljanin i maloljetni hrvatski državljanin počinili kazneno djelo sprječavanje dokazivanja. Tereti ih se da su 7. kolovoza, na poticaj 25-godišnjeg hrvatskog državljanina, došli do ugostiteljskog objekta u vlasništvu oštećenog 20-godišnjaka te da mu putem druge osobe uputili prijetnje smrću kako bi ga spriječili u daljnjem sudjelovanju u kaznenom postupku. U strahu za vlastiti život i život svoje obitelji, 20-godišnjak je potom u prostorijama policijske postaje odustao od daljnjeg sudjelovanja u provođenju dokaznih radnji.

Osumnjičeni 33-godišnjak je jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se prijava protiv maloljetnog počinitelja podnosi nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

VEZANE VIJESTI:
Policija privela šestoricu pulskih nasilnika
Poticao četvorku da pretuku muškarca
Policija privela još jednog nasilnika: pokušao zastrašiti žrtvu ne bi li povukla prijavu
 

Stranica