Prijetio mačetom

Slika PU_I/zlatna vrata i policija3.jpg

Provedenim policijskim izvidima, pulska je policija utvrdila kako je 57-godišnjak s područja Barbana u subotu u jutarnjim satima narušavao javni red i mir na naročito drzak način.

Foto: PU istarska

 

Provedenim  policijskim izvidima, pulska je policija utvrdila kako je 57-godišnjak s područja Barbana u subotu u jutarnjim satima narušavao javni red i mir na naročito drzak način.

Naime, u subotu oko 9 sati, 49-godišnjakinja s područja Barbana je upozorila svog 57-godišnjeg susjeda da s njenog zemljišta makne svoje koze. Muškarac je potom  otišao do svoje kuće i vratio se s mačetom te je krenuo prema ženi i njenom 29-godišnjem sinu, koji su pobjegli u kući i zaključali vrata. Muškarac je došao za njima te je počeo udarati mačetom po vratima, prijeteći pritom 49-godišnjakinji i njenom sinu smrću.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 57-godišnjaka slijedi optužni prijedlog, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje u svezi upućenih prijetnji.



Stranica