Priveden zbog krađa

Slika PU_I/policija šuškavac2.jpg

Porečka je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo računalna prijevara.

Foto: Ilustracija 

Porečka je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo računalna prijevara. Sumnjiči ga se da je 2. kolovoza u poslijepodnevnim satima, iz trgovine u Ulici Rade Končara u Poreču, otuđio sireve i nož, čime je pravnu osobu iz Poreča oštetio za više stotina kuna. Nakon toga je ispred iste trgovine 59-godišnjakinji otuđio novčanik iz torbe, a potom je s njenim karticama podigao novac na bankomatu, čime ju je oštetio za nekoliko tisuća kuna. Muškarca se tereti i da je 3. kolovoza, iz druge trgovine u Ulici Rade Končara, otuđio parfeme, čime je pravnu osobu iz Poreča oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 4. kolovoza u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica