Priveden zbog krađa

Slika PU_I/vijesti/2016/policijski auti2.JPG

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji hrvatski državljanin počinio šest kaznenih djela krađe

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji hrvatski državljanin počinio šest kaznenih djela krađe. Sumnjiči ga se da je 2. rujna u poslijepodnevnim satima, u četiri ugostiteljska objekta u Umagu, iskoristio nepažnju vlasnika i sa šanka im otuđio mobitele. Time je 27-godišnjaka, 30-godišnjakinju, 31-godišnjaka i 31-godišnjakinju oštetio za više tisuća kuna. Istog je dana, na parkiralištu u Umagu, iz otključanog automobila otuđio mobitel i time oštetio 28-godišnjakinju za više stotina kuna.

Osim za krađe mobitela, 37-godišnjaka se tereti i da je 1. rujna,  u ugostiteljskom objektu u turističkom naselju na području Umaga, ispod šanka otuđio novčanik, čime je 40-godišnjaka oštetio za više stotina kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. rujna u predvečernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica