Priveden zbog prodaje heroina

Slika PU_I/heroin.jpg

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 47-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 47-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su 2. studenoga oko 13 sati, u Špinčićevoj ulici u Puli, zatekli 47-godišnjaka koji je kod sebe imao dva paketića s ukupno 0.85 grama heroina. Zbog sumnje da se bavi preprodajom droge, policijski službenici obavili su pretrage stana i drugih prostora te prijevoznih sredstava, prilikom čega su pronašli dva mobilna uređaja i nekoliko tisuća kuna, za koje se pretpostavlja da potječu od prodaje droge.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. studenog u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica