Priveden zbog teških krađa

Slika PU_I/zlatna vrata i policija3.jpg

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela teške krađe

Foto: Ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela teške krađe. Sumnjiči ga se da je u noći sa 13. na 14. siječnja, u Ulici Put za groblje u Puli, provalio u aparat za tople napitke te otuđio novac i dijelove aparata, čime je pravnu osobu iz Buzeta oštetio za nekoliko tisuća kuna. Potom je 16. siječnja u ranim jutarnjim satima, u Ciscuttijevoj ulici, provalio u školu i otuđio glazbenu instrument, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za više tisuća kuna. Posljednje kazneno djelo, za koje ga se tereti, mladić je počinio u noći s 24. na 25. siječnja,  kada je ponovno provalio u aparat za tople napitke u Ulici Put za groblje. Nakon što je nasilno otvorio aparat, 22-godišnjak je otuđio novac i dijelove aparata, čime je pravnu osobu iz Buzeta oštetio za više tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. veljače u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Budući da je kod sebe, prilikom zaticanja, imao ukupno 3.1 grama amfetamina, 22-godišnjaku je izdan prekršajni nalog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.    



Stranica