Privedeni zbog provale i droge

Slika PU_I/preprata01.jpg

Pazinska i porečka policija su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom i 29-godišnjakom iz Poreča utvrdili osnove sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe provaljivanjem i zlouporabe opojnih droga.

Foto: Ilustracija  

Pazinska i porečka policija su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad  23-godišnjakom i 29-godišnjakom iz Poreča utvrdili osnove sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe provaljivanjem i zlouporabe opojnih droga.

Mladiće policija sumnjiči da su u petak, 30. studenog oko 22 sata na području Tinjana provalili u automobil Ford, križevačkih registracijskih oznaka te otuđili registracijske pločice i vatrogasni aparat. U provali ih je zatekla vlasnica, 32-godišnjakinja s područja Karojbe, te su se mladići s automobilom Fiat, pulskih registracijskih oznaka udaljili prema Poreču. U mjestu Vrvari su ih ubrzo sustigli policajci i priveli u prostorije policijske postaje gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je dragovoljno predao policijskim službenicima 43,5 grama opojne droge marihuane, za koju je utvrđeno da ju je nabavio od 29-godišnjaka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja obojica su u večernjim satima 1. prosinca privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica