Privedeni zbog provale u Hreljićima

Slika PU_I/vijesti/2017/policija, sigurnost i povjerenje.JPG

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su dvojica 40-godišnjih hrvatskih državljana počinila kazneno djelo teška krađa

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su dvojica 40-godišnjih hrvatskih državljana počinila kazneno djelo teška krađa. Muškarce se sumnjiči da su 20. kolovoza, u mjestu Hreljići, provalili u obiteljsku kuću i otuđili novac i nakit, čime su 63-godišnjeg vlasnika oštetili za više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici su 6. rujna obavili pretrage osoba, vozila i kuća na područje Pule i Barbana te su kod jednog 40-godišnjaka, na području Barbana, pronašli 26.2 grama amfetamina i revolver, kojeg je posjedovao bez dozvole. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u noći sa 6. na 7. rujna, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica